Eurofrigo BV

Eurofrigo BV is toonaangevend in de logistieke dienstverlening voor temperatuur gecontroleerde levensmiddelen in Europa. Wij zijn gespecialiseerd in opslag, forwarding, douaneafhandeling en het ontwikkelen van innovatieve supply chain oplossingen.

Eurofrigo BV is een zelfstandige business unit van de Nichirei Corporation. De totale opslagcapaciteit van de twee Rotterdamse vestigingen bedraagt ruim 67.000 palletplaatsen. Beide koel- en vrieshuizen zijn gevestigd in het havengebied van Rotterdam vlakbij de containerterminals en de snelweg (A15) richting het achterland van Europa.

Eurofrigo Limburg (Venlo en Roermond) is gelegen in het belangrijkste drie-landenpunt (nabij het Ruhr gebied) van Europa. Eurofrigo Limburg biedt 3 vrieshuizen met een totaal van  69.800 palletplaatsen voor levensmiddelen.

Oorsprong Eurofrigo BV

De oorsprong van  ons bedrijf gaat terug naar 1978. In dat jaar startten wij met ons eerste koel- en vrieshuis aan de Waalhaven in Rotterdam. In 1982 maakten wij een groei door met de overname van Koelveem Diepvries uit Rotterdam. Een jaar later, in 1983, werd het eerste koel- en vrieshuis in Roermond opgericht en startte ons zusterbedrijf Thermotraffic GmbH. Sinds 1988 zijn wij officieel een onderdeel van de Nichirei Corporation Tokyo en in datzelfde jaar werd Thermotraffic Holland opgericht. In 1989 groeide ons bedrijf verder met de oprichting van Eurofrigo Venlo BV. Waarna wij in 1993 het eerste EU keurpunt openden. Vanaf 1994 zijn wij gevestigd met onze koel- en vrieshuizen in de Rotterdam – Eemhaven en sinds 1998 ook op de Rotterdam – Maasvlakte. Sinds 2003 hebben wij op onze locatie op de Maasvlakte ook een eigen een EU keurpunt voor Petfood. Dit keurpunt werd in 2005 nog uitgebreid met een Fyto Sanitair keurpunt. 

Gecertificeerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.