Koel- en diepvriesopslag

Gecentraliseerde koel- en diepvriesopslag in Rotterdam

Eurofrigo BV speelt een sleutelrol in de temperatuur gecontroleerde distributieketen van levensmiddelen, voor zowel import als export van en naar Europa. Onze koel- en diepvriesopslagfaciliteiten liggen op strategische locaties in Rotterdam, Venlo en Roermond. In Rotterdam, de poort naar Europa, hebben wij twee koel- en vrieshuizen vlakbij de grootste containerterminals. In Venlo en Roermond liggen wij direct aan de grens met Duitsland en overige uitvalswegen binnen Europa.  

Temperatuurbereik opslag

Eurofrigo BV beschikt over ruime koel- en vriescellen waar wij een temperatuurbereik kunnen realiseren
van -25 °C tot + 6 °C.

Soort goederen

Het soort goederen dat wij opslaan in onze coldstores betreft levensmiddelen zoals o.a vlees, vis, fruit, groenten, friet en concentraten. Onze opslagruimtes en systemen zijn zo ingericht dat wij te allen tijde kunnen werken volgens diverse logistieke concepten zoals onder meer FIFO, FEFO en Auto Replenishment. Onze klanten kunnen middels een geavanceerd online systeem hun eigen voorraad 24/7 raadplegen.

Douane-entrepot

Eurofrigo BV biedt haar klanten de mogelijkheid aan om producten op te slaan in een douane-entrepot. Wij verzorgen en coördineren de complexe procedures rondom het opslaan van producten in een douane-entrepot.

Gecertificeerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.