Opslag

Eurofrigo BV verzorgt koel - en diepvriesopslag voor producten met bestemmingen naar en herkomst van over de hele wereld.

Met eigen koel- en vrieshuizen in Rotterdam (Eemhaven en Maasvlakte), Venlo en Roermond zijn wij in staat opslag, distributie en de gehele logistieke keten van koel- en vriesproducten te realiseren. Met een opslagcapaciteit van meer dan 130.000 palletplaatsen is Eurofrigo BV één van de grootste koel - en diepvriesorganisaties.

Rotterdam heeft dé perfecte geografische ligging als het gaat om handel en vervoer van producten van en naar Europa. Van oudsher wordt Rotterdam dan ook niet voor niets de poort naar Europa genoemd. Via Rotterdam wordt 80% van de Europese consumenten binnen 24 uur bereikt! De vestigingen in Venlo en Roermond liggen direct aan de grens van het Duitse Ruhrgebied.

Voor meer informatie over onze opslagcapaciteit neemt u contact op via cz@eurofrigo.com

Opslag vlakbij Container Terminals

Eurofrigo Eemhaven en Maasvlakte liggen centraal bij de zee container terminals. De transportkosten van en naar de terminal worden hiermee tot een minimum beperkt.

Snelwegen                                                                                                            

De Eurofrigo koel- en vrieshuizen in Rotterdam zijn gevestigd langs de hoofdsnelweg (A15) die Rotterdam direct met Duitsland verbindt. Via de A15/A16 is Antwerpen bereikbaar in 60 minuten.

Onze koel- en vrieshuizen in Venlo en Roermond liggen strategisch langs de snelwegen A67 en A73 die direct met Duitsland verbonden zijn.

Gecertificeerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.